Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rag’n’Bone Man – “Skin”

Rory Graham, beter gekend als Rag’n’Bone Man, is ondertussen gekend door de ganse wereldbevolking door zijn beresterke single “Human”, maar daar blijft het dus niet bij. In aantocht naar zijn debuutplaat Human, die uitkomt op 10 februari, lost Rag’n’Bone Man z’n nieuwste single “Skin”. Een maand geleden won hij nog de Brits critics choice award 2017 en dit voorspelt alleen maar goeds als je weet dat Adele en Jack Garratt zijn voorgangers waren. Rag’n’Bone Man zit duidelijk in een flow en weet ons met z’n nieuwste single alweer te overtuigen.

Het nummer start met het grootste wapen die Rag’n’Bone Man rijk is, zijn stem. Zoals bij ”Human” wordt de song gebouwd rond z’n stem en dat moet hij vooral blijven doen. Het nummer klinkt heel catchy en blijft meteen hangen. Wanneer het refrein eraan komt, waan je je precies in een sprookje waarbij engelen vanuit de hemel tot jou zingen “I was thinking about you, thinking about you”. We kunnen besluiten dat Rag’n’Bone Man alweer een hitje te pakken heeft en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn.

Op 15 april speelt de man ook de AB plat, allen daarheen.

Youtube / Instagram / Twitter / Facebook / Website

26 januari 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief