Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris – “Giant” ft Rag’n’Bone Man

Het nieuwe jaar is pas begonnen en ook de winter is al een tijdje in het land, toch slaagt Calvin Harris er met zijn nieuwste single in om de zomer een klein beetje terug te brengen. Vorig jaar was opnieuw een boerenjaar voor de Schotse producer, met hits al “One Kiss” en “Promises”, en ook dit jaar belooft veel goeds. Op zijn nieuwe nummer mag hij een beroep doen op de robuuste stem van Rag’n Bone Man.

“Giant” is op zijn minst zeer gevoelig hitmateriaal te noemen. Alle factoren zijn daarvoor aanwezig: goede vocals, leuke beat en een zomerse drop (inclusief trompetten). Misschien een beetje raar om zo’n zomers nummer in januari al uit te brengen, maar ons hoor je niet klagen. Bij wie de haard niet genoeg warmte geeft, kan zich alvast met dit nummer wat opwarmen.

Een mooi begin van het nieuwe jaar dus voor Calvin Harris. Later dit jaar krijgen we ongetwijfeld nog meer muziek van hem. Funk Wav Bounces Vol. 2 (het nieuwe album) komt er namelijk binnenkort aan.

11 januari 2019

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief