Muzieknieuwtjes

Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth winnen De Nieuwe Lichting 2021!

Door corona zijn er veel zekerheden weggevallen de afgelopen maanden, maar gelukkig behoort De Nieuwe Lichting daar niet toe. Een van de grootste muziekwedstrijden van het land gaat gewoon door. Normaal gezien kunnen de negen finalisten in aanloop van de finale over het hele land optreden om zo stemmen te ronselen, maar dat behoorde dit jaar niet tot de mogelijkheden. Toch deden Ramkot, Kids with Buns, Jibran, Fabrian Rasti, The Haunted Youth , Grimzo, Simon, Berry en Aili en Transistorcake alles om de overwinning in de wacht te slepen.

Ondanks dat alle kandidaten een meer dan degelijk nummer inzonden zijn het toch Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth. die deze editie van De Nieuwe Lichting winnen. Dat Kids with Buns tot de winnaars behoort, verbaast niemand. Het duo wist al wat aandacht naar zich toe te trekken met “Bad Grades” en een nummer over seksueel geweld. Dankzij deze overwinning ziet de toekomst van deze twee er nog mooier uit dan voordien. Op Studio Brussel houden ze al eens van een goeie gitaar en daar gaat Ramkot voor zorgen in de toekomst. Als enige rockband onder de finalisten wisten ze al de gitaarliefhebbers achter zich te krijgen en met een nummer als “Red” is de overwinning zeker verdiend. The Haunted Youth droomde van een overwinning en dankzij het dromerige “Teenage Rebel” wist de Limburger een gouden medaille te veroveren. De drie winnaars krijgen nu enkele mooie kansen en hopelijk gaan ze zo een mooie toekomst tegemoet.

773 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 3): Alles komt altijd goed

Voor de derde en laatste keer dit jaar zakten we gisteren af naar Maastricht, waar Bruis aan zijn slotdag toe was. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.