banner

InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single BUN – “Burnout”

Het is alweer een goeie twee maanden geleden sinds we de kans kregen om de single “So Far From Home” in première te laten gaan. Ondertussen is het zijn tweede meest gestreamde single én werd het op zowel Britse als Amerikaanse radiozenders gespeeld. Ook nu kregen we van Brecht Vanvyaene, de man achter BUN, de mogelijkheid voor een première en die grepen we dan ook met beide handen. “Burnout” is ondertussen al de zesde single die de Lichterveldse altrocker, die we ook kennen van MIAVA, uitbrengt.

De single opent met Vanvyaenes typerende gitaarklank. Al snel valt de zang in, die melancholisch en zelfs een tikkeltje klagend klinkt. Dit past verassend goed bij het thema van het nummer aangezien het letterlijk over een burnout gaat die Vanvyaene ervaarde. De treurige sfeer die het nummer opwekt wordt extra gedragen door de videoclip, gemaakt door In The Dark Films. De kale sneeuwlandschappen en de eenzame zanger die we te zien krijgen, voegen alleen maar waarde toe aan het verloren gevoel waar we mee achterblijven na het bekijken en beluisteren van de videoclip.

FacebookWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BUN - "As I Sit Down and Watch the Rain"

Het is alreeds een jaar geleden dat BUN zijn eerste single, “Around the Corner”, uitbracht. Het is ondertussen al zijn achtste single die…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: BUN - "So Far From Home"

De Lichterveldse altrocker BUN is één van de resem artiesten die tijdens deze shitstorm van een jaar zeker niet stilzat. Sinds het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.