Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Folly Group – “Fashionista”

Morgen verschijnt eindelijk de 2020-compilatie van Slow Dance waar het label afgelopen maand naar opbouwde. Op eerdere compilaties kon je al Black Country, New Road, Black Midi, Goat Girl en Squid ontdekken, dus het moet gezegd zijn dat ze wel weten wat talent is, daar bij Slow Dance. Nadat we vrijdag nog overdonderd werden door Butch Kassidy, komt er nu met Folly Group een laatste nieuwe single uit voor de release van de volledige compilatie. Alle nummers en artiesten werden afgelopen maand al aan je voorgesteld en die volledige tracklist vind je hier.

Folly Group is een band die al wat furore veroorzaakte door wat nummers op YouTube te zetten. Nu verschijnt met “Fashionista” hun officiële debuutsingle op alle streamingplatformen. De groep was eerder al te horen op de Live at The Windmill-compilatie met onder andere Kae Tempest en Shame, wat hun referenties alleen maar veelbelovender maakt. “Fashionista” is een kort, speels postpunkliedje geworden waarbij de scherpe gitaargeluiden naar een hoger niveau worden getild. De single is wel het toegankelijkste wat we van de groep al hoorden en zo zijn we er nu al van bewust dat ze verschillende gezichten hebben. Folly Group zullen we alvast nog steeds nauw in de gaten houden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3469 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Left of the Dial (Dag 3): Rotterdam(n)

Op de laatste dag van Left of the Dial zijn de benen al wat vermoeider, de oogjes kleiner en de stemmen al…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #34

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Folly Group - "I Raise You (The Price of Your Head)"

Folly Group is de zoveelste postpunkband, in een rijtje waar je gerust ook Yard Act en TV Priest in kwijt kan, die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.