Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks – “Cool Kids”

Dankzij deze coronacrisis zit het topic rond mentale gezondheid in de lift. Tal van initiatieven werden uit de grond gestampt en zagen het daglicht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er ook in de muziek samenwerkingen komen die over dat onderwerp gaan. De samenwerking die we vandaag bespreken is die van Limburgse rapper Rian Snoeks en het Overleg Jongerenwelzijn. Samen kwamen zij tot een nummer genaamd “Cool Kids”, dat gaat over de wilskracht van jongeren en de groepsdruk die zij kunnen ervaren.

Het is geen verrassing dat Anders hier de productie heeft gemaakt, waar we toch wel blij om zijn. Het nummer heeft namelijk twee kanten en Remi weet die naadloos tot één geheel te brengen. In het eerste deel zien en horen we dat Rian deel is van een groepje cool kids en dat hij zich daar ‘thuis voelt’. Je hoort dat dit niet echt het ding is waar Rian goed is, dus zijn we zeer blij als we bij het tweede deel aanbeland zijn. Dat tweede deel kunnen we ontzettend hard appreciëren. Rian rapt hier over echte dingen en zijn flow laat ons zweven op de geluidsgolven van dit sterk stukje muziek. Heerlijk dit!

InstagramFacebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

100 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rian Snoeks - "Gevoelloos"

  Wie denkt aan de nieuwe generatie kan Rian Snoeks niet wegdenken. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de Limburgse rapper al een…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De Belgische Grote Beren Van Morgen 2020: Een terugblik

Aan het begin van elk jaar halen we onze grote glazen bol boven en proberen we telkens te voorspellen welke artiesten of…
AlbumsRecensies

Miserabele Johnny - Miserabel (★★★): Te slijpen diamant

Miserabel is het eerste soloproject van Miserabele Johnny. De ep van de slechts achttienjarige Antwerpenaar is een samenraapsel van onafgewerkte liedjes waarbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.