Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charli Adams & Nightly – “Maybe Could Have Loved”

De meeste Indiefans zullen al wel smoorverliefd zijn op de muziek van Charli Adams. Als ze dat nog niet waren, komt daar vandaag misschien verandering in. Adams groeide op in een conservatief, katholiek gezin waar muzikante niet meteen als job beschouwd wordt. Gelukkig liet Charli Adams zich niet ontmoedigen en is ze inmiddels aan haar muzikale ontplooiing bezig. Samen met haar huisgenoot Nightly brengt ze vandaag haar nieuwste track uit, wat net als “Didn’t Make It” een voorsmaak is op haar debuutalbum Bullseye.

Charli Adams omschrijft zichzelf graag als hopeloze romanticus en die lijn trekt ze ook in haar teksten door. “Maybe Could Have Loved” gaat over de passieloze hook-upcultuur en het besef dat liefde misschien toch niet voor altijd is. Onze liefde voor Charli Adams lijkt daarentegen wel voor eeuwig, want ook deze indiepopparel vindt een plekje in ons hart. Dit mede dankzij Nightly die een perfecte tegenpartij vormt voor Adams. De dromerige gitaarlijn en drumbeat scheppen het melancholische karakter dat de tekst des te weemoediger maakt en ons doet vermoeden dat Charli Adams weleens een blijver kan worden.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charli Adams - "na na na song"

Een aantal jaar terug verscheen Charli Adams ineens op onze muzikale radar met een mengelmoes van speelse indiepop en melancholische folk. Een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single joan - "don't wanna be your friend"

Na drie jaar hard werken heeft joan eindelijk goed nieuws voor zijn fans. Zijn langverwachte debuutalbum is eindelijk klaar en mogen we…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Charli Adams - Bullseye (★★★½): Recht in de roos

Nu darts het afgelopen jaar zo’n gigantische populariteitsboost heeft gekregen – waarvoor dank aan Dancing Dimi – weten we ondertussen dat dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.