Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bleach Lab – “Old Ways”

Wat Brooklyn voor New York is, blijft Zuid-Londen voor Londen. Het hippe stadsdeel is voor vele creatievelingen de ideale locatie om zichzelf in verschillende kunstvormen uit te drukken, en is ook de thuishaven van de vierkoppige band Bleach Lab. De drie mannen mogen hun beide pollen kussen, want met zangeres Jenna Kyle als frontvrouw, hebben ze er eentje die makkelijk haar vrouwtje kan staan tussen grootheden als Hannah Reid van London Grammar of Phoebe Bridgers. Weinig verrassend gelden ze dan ook als een van de groepen die we dit jaar in de gaten moeten houden volgens verschillende Britse media.

De melancholische instrumentatie van “Old Ways” is al vanaf het begin behoorlijk pakkend en laat je gedurende drie en een halve minuut niet meer los. De sfeeropbouw zorgt ervoor dat je gedachten door heldere landschappen driften terwijl er ook een schim van duisternis voor enige mysterie zorgt. De stem van Jenna Kyle geeft daarbovenop nog eens een extra duwtje in de rug en vat de muzikale sfeer ook vocaal zeer mooi samen. Met Bleach Lab hebben we er een ferme indie groep bij, die we dankzij “Old Ways” de komende maanden aandachtig zullen volgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.