Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Numwami – “Thema”

Brusselaar David Numwami wist het dit jaar te schoppen tot een van onze Grote Beren van Morgen, wat betekent dat wij grootse dingen van hem verwachten dit jaar. Vorig jaar wist hij al te overtuigen met “Beats!” en “Le fisc de l’amour”. Nog voor hij zijn eigen muziek begon uit te brengen, werkte Numwami bovendien samen met Nicolas Godin (van Air) en ging hij op tournee met Charlotte Gainsbourg.

Een aangename beat en pianogedartel leiden het nummer in. Hierdoor ontstaat er vrijwel meteen een dromerig sfeertje en dan moet de zachte stem van David Numwami er nog bij komen. Tekstueel blijft de muzikant wat in herhaling vallen door de titel van het nummer vaak te herhalen. Herhaling is iets dat lijkt terug de komen bij Numwami, maar toch wordt de muziek niet saai. Extra betoverende geluidjes nemen ons mee naar hogere sferen en voelen lekker zuiders aan. Het ziet er naar uit dat de zomer er langzaamaan zit aan te komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

587 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Lucy Blue & David Numwami

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single David Numwami - "Beats!"

Recentelijk zakten we af naar het OLT Rivierenhof voor een fantastisch optreden van Charlotte Adigéry en daar zagen we hem: David Numwami….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.