Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Cardin – “Passive Aggressive”

Charlotte Cardin klinkt als een Franse, maar dat is niet helemaal waar. De Canadese zangeres zong in het begin zo nu en dan wel in het Frans, maar ondertussen is het wel volledig in het Engels te doen bij Charotte. In 2016 en het daarop volgende jaar bracht ze met Big Boy en Main Girl – ep twee ep’s uit waarmee ze niet alleen in Canada, maar ook de rest van wereld aandacht naar zich toe wist te trekken. Zo stond ze in 2017 niet één, maar twee keer in de AB Club en dat op dezelfde dag!

“Passive Aggressive” is een leuk streepje popmuziek met een fijne baslijn en zachte beat die de luisteraar vrijwel meeneemt in de wereld van Cardin. Doorheen het lied hangt er een zwoele sfeer en de beperkte instrumentatie tijdens de strofes toont aan dat de Canadese niet veel nodig heeft om te overtuigen. Het sfeervolle “Passive Aggressive” zorgt ervoor dat je met een glimlach op je gezicht zit te luisteren en door de niet al te moeilijke tekst zit je bovendien ook vrij snel mee te zingen. Toch is deze single niet even charmant als bijvoorbeeld “Les échardes” uit het begin van haar carrière en had het ook iets langer mogen duren aangezien het nu vrij abrupt stopt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Cardin - "Daddy"

De Canadese zangeres Charlotte Cardin mag al sinds 2016 een steeds groter wordend aantal fans achter zich scharen. In 2012 nam ze…
LiveRecensies

Charlotte Cardin @ AB Club: 'Merci!'

Even dachten we dubbel te zien. Gisteren speelde Charlotte Cardin twéé keer in de Brusselse AB Club. Het eerste concert van de…
FeaturesInterviews

Interview Charlotte Cardin: “Elke dag op de barricades voor mijn eigen nummers”

Ze trad op voor miljoenen televisiekijkers. Haar videoclips worden miljoenen keren bekeken. Ze tourde met the artist formerly known as Chet Faker….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.