Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sonayou – “bb”

Talent in België kent geen grenzen en dat zal ook in 2021 niet veranderen. In Limburg krijgen ze sinds enkele jaren te maken met Sonayou. Het project van de achttienjarige Laurine Musardo kwam snel van de grond. Na enkele singles in 2019 verscheen er vorig jaar al een debuutplaat en ook daar komt snel alweer een vervolg op. Zo kregen we als eerste single van album nummer twee bijvoorbeeld al “find you” te horen. Daar komt nu een vervolg op met “bb”, meteen ook het favoriete nummer van Laurine zelf.

Op het nieuwste exemplaar van Sonayou wordt de donkere elektropoplijn gewoon doorgetrokken. Het nummer komt op gang met een leuke beat, maar het is Laurine zelf die al snel met de aandacht gaat lopen. Ze vindt op “bb” een middenweg tussen donker en licht en daar maakt ze dan ook goed gebruik van. De zwoele baslijn wordt regelmatig ondersteund door wat elektronische touches, terwijl de zangeres bij momenten doet denken aan de begindagen van pakweg Dua Lipa. Sonayou komt op “bb” dan ook heel zelfverzekerd over, en dat is de bedoeling. De single gaat over je ex zien met zijn nieuwe liefde, maar tegelijk ook heel goed beseffen dat hij een trapje omlaag is gegaan. Een soort self empowering anthem dus, waardoor het nummer extra kracht krijgt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1961 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Sound Track 2023: Selectieronde 14/10 @ Farrm (Hasselt)

Alle voorrondes van Sound Track 2023 liggen ondertussen achter de rug, met die van Hasselt gisterenavond als hekkensluiter. Op die manier kennen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou – “Femme fatale”

Waar veel artiesten de pandemie volop gebruikten om muziek op te nemen, koos Valentine Musardo er net voor om vooral heel veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou - "hold the line"

We hebben sonayou hier al een tijdje op onze radar, maar sinds kort weet ook de rest van Vlaanderen wat de jonge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.