Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou – “Femme fatale”

Waar veel artiesten de pandemie volop gebruikten om muziek op te nemen, koos Valentine Musardo er net voor om vooral heel veel muziek uit te brengen. De prille twintiger met Italiaanse, Poolse en Sloveense roots liet twee jaar geleden haar tweede album los op de wereld en trad daarmee op in de Brusselse Ancienne Belgique. Vorig jaar leerde het grotere publiek haar kennen door haar deelname aan het VTM-programma I Can See Your Voice; de naam van haar nieuwe single is dan weer gelijkaardig aan een personage uit die andere VTM-productie, The Masked Singer.

De discografie van sonayou laat zich karakteriseren door dreampop, r&b en downtempo producties, maar met “Femme fatale” krijgen we een andere zangeres te horen. Het nummer komt uit hetzelfde nest als “hold the line’, waarop sonayou al eens haar stevigere werk tentoonstelde. We gaan van start met een snelle, trippy trancebeat die bezongen wordt door Musardo’s stem waaraan wat gesleuteld is met de autotune. In het verleden maakten muziekliefhebbers al de vergelijking met sonayous grote voorbeeld Ariana Grande, maar van deze track krijgen we, zeker naar het einde toe, meer een Lady Gaga anno 2010-gevoel. Met deze single draait de singer-songwriter de rollen om: in plaats van een cadeautje te ontvangen, schenkt ze er ons een.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Sound Track 2023: Selectieronde 14/10 @ Farrm (Hasselt)

Alle voorrondes van Sound Track 2023 liggen ondertussen achter de rug, met die van Hasselt gisterenavond als hekkensluiter. Op die manier kennen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single sonayou - "hold the line"

We hebben sonayou hier al een tijdje op onze radar, maar sinds kort weet ook de rest van Vlaanderen wat de jonge…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single sonayou - "book of shadows"

Voor sommige artiesten was de coronacrisis een reden om releases uit te stellen, terwijl anderen zich daar weinig tot niets van aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.