Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Talk About Love” (feat. Young Thug)

© CPU – Freya Goossens

Het is intussen alweer enkele jaren geleden dat de Zweedse popster Zara Larsson alle hitlijsten domineerde. Een derde album is al jaren in de maak, maar na enkele jaren radiostilte liet Zara vorig jaar eindelijk weer van zich horen. In 2020 verschenen “Like It Is“, een samenwerking met Kygo en Tyga, en “Love Me Land“. Die laatste single was overtuigend veel beter dan de eerste, waardoor het even slikken was toen we hoorden dat Zara Larsson opnieuw met een andere artiest in zee zou duiken. Dit keer is het aan de rapper Young Thug, en onze angsten blijken gelukkig ongegrond.

Waar “Like It Is” eigenlijk een (zoveelste) Kygonummer was, heeft Zara Larsson op “Talk About Love” het heft helemaal in eigen handen. Toch begint het nummer niet met de pop die we intussen van haar gewoon zijn. Voorzichtig gaat de Zweedse pootjebaden in de wereld van r&b, waardoor haar single in het begin veel weg heeft van Tinashe of Jhené Aiko. Het siert haar, en smaakt naar meer! Toch gaat haar zwoelere stijl vlekkeloos over in een typisch poprefrein, todat Young Thug de r&b weer terugbrengt. Zo gaat “Talk About Love” de hele tijd heen en weer, waardoor je zeker kan spreken van een geslaagde samenwerking!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "End Of Time"

Over het vierde, aankomende album van Zara Larsson wordt al hevig gespeculeerd. De zangeres maakte bekend dat het eraan komt, maar hoe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "Can't Tame Her"

De Zweedse Zara Larsson wist in het verleden al redelijk wat hitjes te scoren, zoals met haar samenwerking “Symphony” met Clean Bandit….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.