Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “Love Me Land”

© CPU – Freya Goossens

Aan het begin van het vorige decennium veroverde de Zweedse Zara Larsson de wereld met haar monsterhit “Uncover”. Dat ze zich niet beperkte tot passionele ballades, maakte ze al snel duidelijk met de al even populaire, maar veel feestelijkere singles “Lush Life”, “Never Forget You” en “Ain’t My Fault”. Ze plaatste zich ook nog in de kijker als feature op Tinie Tempahs “Girls Like” en Clean Bandits “Symphony”. Al deze singles zijn stuk voor klassiekers op de dansvloer geworden. Wat ze ook gemeen hebben, is dat geen enkele van haar hits jonger zijn dan drie jaar. In 2018 verscheen nog “Ruin My Life” als single van haar opkomende derde album, maar toen dat werd uitgesteld, werd het wat stil rond Zara Larsson. Niet dat ze geen muziek meer uitbracht, want we werden onder andere nog getrakteerd op het matige “Like It Is” met Kygo en het mooie “Invisible” voor de Netflixfilm Klaus, maar de hype rond de Zweedse leek over.

Nu zijn we 2020 en het album is er nog steeds niet. De hype daarentegen begint stilaan wel terug te keren. Niet omdat Zara Larsson op regelmatige basis singles blijft uitbrengen, maar omdat haar nieuwste release écht wel een en ander in petto heeft. Op “Love Me Land” neemt Zara ons mee naar haar fictieve land waar liefde centraal staat. Het lijkt gezongen voor een geliefde, maar ze kan het even goed over zichzelf hebben. Zo past Zara Larsson in het rijtje van artiesten die het belang van zelfliefde aankaarten en verdient ze haar plekje des te meer tussen popkoninginnen als Ariana Grande, Taylor Swift en Selena Gomez. Toch staat de amoureuze boodschap een extreme dansplaat niet in de weg. “Love Me Land” is sterk, feestelijk en dansbaar. Laat die zomer maar beginnen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "End Of Time"

Over het vierde, aankomende album van Zara Larsson wordt al hevig gespeculeerd. De zangeres maakte bekend dat het eraan komt, maar hoe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "Can't Tame Her"

De Zweedse Zara Larsson wist in het verleden al redelijk wat hitjes te scoren, zoals met haar samenwerking “Symphony” met Clean Bandit….
AlbumsRecensies

Zara Larsson - Poster Girl (★★): Lange aansleep, teleurstellend hoogtepunt

We zeggen al langer dat Scandinavië een broeihaard is van gruwelijk aanstekelijke popmuziek. De 23-jarige Zara Larsson zit daar niet voor het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.