banner

Nieuwe singles

Nieuwe single Felix Sandman – “Relations” (feat. Astrid S)

Een paar jaar geleden mocht Felix Sandman ei zo na voor Zweden naar het songfestival, ondertussen kennen we hem vooral als een verdienstelijk acteur. In Quicksand maakte hij meteen indruk, vorig jaar schitterde hij als jonge loverboy in de Noorse Netflix-sensatie Hjem Til Jul – waar met Dagny in seizoen 2 ook een Noorse popkoningin haar intrede doet als actrice. Sandman ging voor zijn nieuwe single echter aan de slag met een andere Noorse topzangeres, Astrid S.

Die is zeker in eigen land erg bekend sinds haar episode in Idool Noorwegen in 2013. De Scandinavische samenwerking tussen beiden levert alvast ingetogen vuurwerk op. “Relations” is misschien wel wat minder dansbaar als je mogelijk zou verwachten van de twee, maar misstaat in de koude wintermaanden zeker niet binnen de soundtrack van een romantische comedyreeks met een kerstsfeertje. Moest het een muzikale relatie of huwelijk worden, zou dat nog leuke dingen kunnen opleveren. De eerste kennismaking is een beetje zweverig, maar smaakt minstens naar een tweede date.

Felix Sandman: FacebookInstagram
Astrid S: FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Here's to Another"

Haar naam is al een grote weggever, maar Anna of the North is naast Sigrid, Astrid S en LÉON een van de noordelijke…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #24

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.