Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “Sun Seeker”

Het Britse Another Sky schotelde ons met I Slept On The Floor dit jaar nog een hele puike binnenkomer voor en blijft maar muziek op de wereld loslaten. “It Keeps Coming” gold al als een opwarmertje voor hun volgende ep, die op 1 januari 2021 de wereld in wordt gestuurd. Music For Winter Vol 1 heet dat werk, en volgens wat we al konden afleiden uit die eerste single, lijkt dat een verzameling nummers ter bestrijding van de winter blues te worden.

Ook “Sun Seeker”, met een titel die al veel van het thema van het nummer weggeeft, is weer een ingetogen exemplaar geworden dat het moet hebben van zachtere klanken. De post-rocksfeer die we opsnoven bij I Slept On The Floor lijkt ook hier wat naar de achtergrond verdrongen, al horen we bij het krieken van de climax toch het herkenbare soundscapegeluid. Zangeres Cathrin Vincent laat de hoogste regionen van haar vocale kunnen dit keer onaangeroerd en gaat zo een elegante dans aan met de muziek waarop ze haar zeg doet. “Sun Seeker” zit bijgevolg heel mooi in elkaar en is een prachtige soundtrack voor dagen waarin de zon ons maar korte bezoekjes gunt.

FacebookInstagramWebsite

Related posts
InstagramLiveRecensies

Peach Pit @ Botanique (Orangerie): De pit zit er nog in!

De Canadese band Peach Pit brak in 2016 door met een het gelijknamige “Peach Pit” en bracht in de jaren erna twee…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "It Keeps Coming"

Het viertal Jack Gilbert, Naomi Le Dune, Max Doohan en Catrin Vincent vormen samen Another Sky. De Britse band kondigt na zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.