Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “Sun Seeker”

Het Britse Another Sky schotelde ons met I Slept On The Floor dit jaar nog een hele puike binnenkomer voor en blijft maar muziek op de wereld loslaten. “It Keeps Coming” gold al als een opwarmertje voor hun volgende ep, die op 1 januari 2021 de wereld in wordt gestuurd. Music For Winter Vol 1 heet dat werk, en volgens wat we al konden afleiden uit die eerste single, lijkt dat een verzameling nummers ter bestrijding van de winter blues te worden.

Ook “Sun Seeker”, met een titel die al veel van het thema van het nummer weggeeft, is weer een ingetogen exemplaar geworden dat het moet hebben van zachtere klanken. De post-rocksfeer die we opsnoven bij I Slept On The Floor lijkt ook hier wat naar de achtergrond verdrongen, al horen we bij het krieken van de climax toch het herkenbare soundscapegeluid. Zangeres Cathrin Vincent laat de hoogste regionen van haar vocale kunnen dit keer onaangeroerd en gaat zo een elegante dans aan met de muziek waarop ze haar zeg doet. “Sun Seeker” zit bijgevolg heel mooi in elkaar en is een prachtige soundtrack voor dagen waarin de zon ons maar korte bezoekjes gunt.

FacebookInstagramWebsite

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.