banner

Nieuwe singles

Nieuwe single Sody – “Butterfly”

In het Verenigd Koninkrijk staan de laatste jaren steeds meer jonge vrouwen op om het als singer-songwriter te proberen. Birdy opende de weg, ondertussen hebben we met onder meer Maisie Peters en Sody een aantal nieuwe, piepjonge stemmen die het behoorlijk doen aan de andere kant van Het Kanaal. De Londense Sody is amper twintig, maar draait ondertussen toch ook al enkele jaartjes mee in de scene.

Deze zomer kwam ze al met het prachtige “Bedroom Ceiling”, in “Butterfly” gaat ze verder op het thema van eenzaamheid en persoonlijke twijfels. Mentale gezondheid is zeker in coronatijden erg belangrijk en zoals Sody het zelf graag zegt: ‘Persoonlijke groei vergt tijd.’ Neem dus je tijd en geniet ondertussen van “Butterfly”, een nummer dat een hoopvolle melodie combineert met sombere akkoorden en in zijn ingetogenheid nog niet helemaal durft te vliegen. En daar is helemaal niets mis mee.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sody - "Old Flame"

De Britse nachtegaal Sody staat bekend voor haar emotionele popnummers, die ongetwijfeld al heel wat tieners uit hun liefdesverdriet hebben gesleurd. Ondanks…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cavetown – “Sharpener”

Robin Skinner, beter bekend als Cavetown, heeft muziek met de paplepel meegekregen. Zijn vader David Skinner is koordirecteur en musicoloog, en zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.