Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Y2K & bbno$ – “Wawawa”

Y2K en bbno$ vormen een dynamisch duo dat excentrieke hits produceert in een genre dat nog niet zo bekend is als het zou moeten zijn: fun rap. Canadese rapper Alexander Gumuchian (bbno$) heeft er een topjaar opzitten met de release van zijn nieuwste album good luck have fun, dat hij heeft gemaakt in samenwerking met producer Lentra. Naar het einde van 2020 toe is het nog eens tijd voor een samenwerking met zijn oude partner Y2K. Samen hebben ze veel hits zoals de bekende “lalala” en “bad thoughts” Die laatste is iets serieuzer, maar zeker een aanrader. bbno$ heeft ook nog een Europese tour gepland, maar die is helaas ook uitgesteld naar 2021.

Het nummer “Wawawa” combineert een chille beat met grappige lyrics en dit is het recept voor een goede, maar een beetje basic single. Het is niet zo speciaal als “lalala”, maar wel een klassiek bbno$-nummer dat goed klinkt en waarnaar je kan blijven luisteren zonder het beu te worden. De tekst moet je niet te serieus nemen en dus dien je gewoon te genieten en goed te lachen. Een kleine ontspanning zonder al te veel muzikale inspanning. Dit lied past perfect in het genre van fun rap. Gewoon genieten van een zwoele beat die voelt als een rustig windbriesje met toffe lyrics.

Facebook / Instagram / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BILK - "Billy Big Bollocks"

Het Britse BILK maakt al enkele jaren furore met hun unieke mix van punk, indie en rap. De rebelse houding van dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “my oh my”

Meme rapper bbno$ is in 2021 op volle kracht muziek aan het uitbrengen, met nieuwe singles zoals “bad to the bone” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freddie Konings - "Talent van het jaar"

Het bleef al een tijdje opvallend stil rond de normaal bezige bij Freddie Konings. In 2020 bracht de rapper nog drie albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.