Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Weireldverbeteroars? – “Halfvol”

Weireldverbeteroars? is een hiphopformatie uit het West-Vlaamse Tielt. “Halfvol” is hun derde single, eerder brachten ze al de twee nummers “Kom Mor Af” en “Zomer Van Nen Dromer” uit. Voor hun nieuwe single werkten ze samen met de Stichting Me To You, een organisatie die zich inzet voor verbeterd leukemieonderzoek.

In het begin van het nummer weerklinkt de stem van Miguel Van Damme, de keeper van Cercle Brugge die al bijna 4 jaar onafgebroken vecht tegen leukemie. De dagelijkse strijd van alle leukemiepatiënten is het thema van de tekst. Het nummer start veelbelovend met een aanstekelijk refrein gevolgd door een wervelwind aan rhymes. Het bewijs dat de West-Vlaamse hiphop wel degelijk nog leeft. De doordachte lines zetten aan tot nadenken onder begeleiding van een zweverige, diepe beat.

Weireldverbeteroars? verwoorden het zelf als een muzikaal kerstcadeau aan leukemiepatiënten en hun familie. Ook voor ons komt dit nummer binnen als een cadeau. Kortom dikke shout-out naar Weireldverbeteroars? en Stichting Me To You.

Facebook /Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERRY - "Cool Man"

Als je de Belgische hiphopscene al een tijdje volgt, kan je niet echt meer rond BERRY heen. Maar liefst acht albums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi -"Sterker"

Nu de Belgische hiphopscene stilaan weer op gang komt na alle problemen die de pandemie met zich meebracht, wordt ook de ‘sleeping…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.