Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Weireldverbeteroars? – “Halfvol”

Weireldverbeteroars? is een hiphopformatie uit het West-Vlaamse Tielt. “Halfvol” is hun derde single, eerder brachten ze al de twee nummers “Kom Mor Af” en “Zomer Van Nen Dromer” uit. Voor hun nieuwe single werkten ze samen met de Stichting Me To You, een organisatie die zich inzet voor verbeterd leukemieonderzoek.

In het begin van het nummer weerklinkt de stem van Miguel Van Damme, de keeper van Cercle Brugge die al bijna 4 jaar onafgebroken vecht tegen leukemie. De dagelijkse strijd van alle leukemiepatiënten is het thema van de tekst. Het nummer start veelbelovend met een aanstekelijk refrein gevolgd door een wervelwind aan rhymes. Het bewijs dat de West-Vlaamse hiphop wel degelijk nog leeft. De doordachte lines zetten aan tot nadenken onder begeleiding van een zweverige, diepe beat.

Weireldverbeteroars? verwoorden het zelf als een muzikaal kerstcadeau aan leukemiepatiënten en hun familie. Ook voor ons komt dit nummer binnen als een cadeau. Kortom dikke shout-out naar Weireldverbeteroars? en Stichting Me To You.

Facebook /Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE - "XXL" (feat. Chardy & Freddie Konings)

DIKKE is een fenomeen. Vrijwel uit het niets brak de Limburger door. Zijn debuutalbum, 130 kilo, kwam binnen op nummer één in de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost Hoekaf - "Shapeshifter"

‘Voor de niet wiskundigen onder jullie: da’s een driehoek met een hoekaf’, aldus Joost Hoekaf in “Stemmen uit de stad“. De creatief…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Oude God"

Met de terugkeer van Pasi davert de Antwerpse hiphopscene op haar grondvesten. Gelukkig heeft hij daar zelf de ijzersterke fundamenten van gelegd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.