Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cherry Glazerr – “Rabbit Hole”

In 2013 stampte Clementine Creevy in het zonnige Los Angeles een band uit de grond. Het kind werd Cherry Glazerr gedoopt en maakte initieel garagapop en -rock. Van dat genre blijft vandaag de dag niet veel meer over. Sterker nog, het drietal heeft zich tegenwoordig helemaal op pop gericht. Het was sinds vorig jaar dan ook alweer even stil rond de band, maar daar komt aan het einde van dit gekke jaar nog verandering in. Met het gloednieuwe “Rabbit Hole” slaat Cherry Glazer opnieuw een nieuwe weg in, maar maakt het, misschien nog belangrijker, ook nog eens de de weg open voor een nieuw album.

Voor “Rabbit Hole” en bij uitbreiding het volgende album, gaf de band al aan zich geïnspireerd te hebben op elektronische namen als Caribou, Yaeji en Kaytranada. Op zich allemaal mooie namen in het genre, dus de verwachtingen liggen meteen relatief hoog. Cherry Glazerr lijkt dan ook de perfecte middenweg gevonden te hebben tussen de muzikale wereld van eerdergenoemde namen en die van zichzelf. Begeleid door wat synths, een beat en een paar gitaarflarden, is het vooral Clementine zelf die zich in de schijnwerpers plaatst. Met haar dromerige stem weet ze ons voor een kleine drie minuten op een wolkje mee te nemen en – binnen de perken – door elkaar te schudden. Een leuke comeback, die zeker en vast doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2107 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Cherry Glazerr – I Don't Want You Anymore (★★★½): Vasthakende doornen

Vier jaar na de laatste plaat en één pandemie later, laat Cherry Glazerr – de band rond de 26-jarige Clementine Creevy –…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cherry Glazerr - "Call Me" feat. Portugal. The Man

Het lijkt er op dat de tendens van nieuwe nummers uitbrengen in her jaar dat je nog een album uitbracht, zich gewoon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SASAMI - "Take Care"

De in Los Angeles gevestigde Sasami Ashworth speelde synths in Cherry Glazerr van 2015 tot vorig jaar. In 2018 besloot ze de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.