banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENIOR – “Free-K”

De Finse VENIOR was 11 jaar oud toen ze besliste dat ze artieste wilde worden. Zodra ze van de schoolbanken kwam, ging ze voluit voor die carrière. Ze verhuisde naar Stockholm, woonde even in Londen en vond uiteindelijk haar plaats in Berlijn. In die tijd werkte ze met verschillende artiesten en producers en ontwikkelde ze ook haar eigen stijl: Freeky Punky Pop. De artieste bracht enkele jaren geleden al nummers uit, maar nu hebben fans vier jaar moeten wachten op nieuw materiaal. Dat wachten doorbreekt ze met haar nieuwe en volledig zelf geproduceerde single “Free-K”.

Wie VENIOR volgt op sociale media, weet dat ze niet vies is van maatschappijkritiek. Ze wil mensen aanzetten om niet zwart-wit te denken en een eigen mening te vormen. En die boodschap zet ze verder in haar muziek. In “Free-K” zingt ze over hoe velen in een bepaald plaatje willen passen en hoe zij zich daar net niets van aantrekt. Ook haar nieuwe single ontsnapt aan het hokjesdenken. Het liedje begint onmiddellijk energiek en blijft dat ook. Verwacht stevige pop met een ‘freeky’ kantje.

“Free-K” is niet het laatste dat we van de zangeres zullen horen. Ze komt in 2021 met een gelijknamige ep en er staat ook een debuutalbum op de planning.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicfit - "Fuse"

Nicfit is een vierkoppige postpunkband uit het land van de rijzende zon. Het zijn jonge Japanners die al tien jaar werken aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.