Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Finn Askew – “Same Old Love

Maak vandaag al kennis met het talent van morgen: Finn Askew. De negentienjarige Brit komt uit het landelijke Somerset en vierde in augustus zijn solodebuut met het veelgeprezen nummer “Roses“. Het nummer werd intussen meer dan drie miljoen keer beluisterd en zorgde ervoor dat Finn door heel wat mediaplatformen werd opgepikt. Ook bij VEVO DSCVR zijn ze overtuigd van zijn talent en zo namen ze hem recent op in hun Artists to Watch 2021-lijst. Zijn plannen voor 2021 ogen alvast veelbelovend met een aantal optredens in de UK en de release van zijn ep Peach op 22 januari. Voor zijn eerste uiterst succesvol jaar ten einde loopt, pleziert hij ons nog met het nieuwe nummer “Same Old Love”.

Finn Askew heeft met “Same Old Love” een spetterende oorworm te pakken! De jonge Brit heeft naar eigen zeggen heel veel zitten prutsen en experimenten met verschillende geluiden, maar het uiteindelijke eindresultaat mag er meer dan zijn! “Same Old Love” is immers een unieke blend aan genres en invloeden van een ambitieuze en hardwerkende artiest die zich niet zomaar in een hokje laat steken. Het nummer heeft een uiterst vrolijke melodie waar je spontaan blij van wordt, al gaat nummer over liefdesverdriet. Finn Askew beschikt niet alleen over een muzikale gave, maar ook over een zeer cool stemgeluid waarmee hij ons op “Same Old Love” helemaal omverblaast. Hou deze man maar in de gaten, want hij gaat het nog ver schoppen!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1623 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Future Islands - "Peach"

Een beetje onverwachts kregen we vorige zomer plots de comeback van Future Islands te horen. Met wat structurele wijzigingen – livedrummer Mike…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Finn Askew - "Cherry Bomb"

In december van vorig jaar maakte VEVO hun jaarlijkse voorspelling voor 2021 bekend en daar pronkte ook Finn Askew tussen. De Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.