Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Finn Askew – “Cherry Bomb”

In december van vorig jaar maakte VEVO hun jaarlijkse voorspelling voor 2021 bekend en daar pronkte ook Finn Askew tussen. De Britse tiener speelde zich vorig jaar al een paar keer in de kijker met een aantal fijne tracks zoals “Same Old Love” en “Roses”, die het op Spotify meteen goed deden. In januari werd met Peach een eerste ep uitgebracht, waarop alle singles die hij tot op heden had uitgebracht werden gebundeld. Na een kleine radiostilte is Finn Askew nu meer dan klaar voor het volgende hoofdstuk in zijn veroveringstocht en dat start met “Cherry Bomb” meteen op een hoog niveau.

De verwachtingen zijn intussen al wat gestegen, maar Finn Askew liet zich duidelijk niet van de wijs brengen. Op “Cherry Bomb” serveert hij ons een vlot popdeuntje met een zomers randje en leuke karaktereigenschappen. Natuurlijk gaat de rauwe stem met de meeste aandacht lopen, maar de stiekeme ster van het nummer is de sublieme productie die van het nummer een catchy oorworm maakt. “Cherry Bomb” heeft ook iets speels en zet het multitalent in Finn Askew meer dan netjes in de kijker. Dit is er eentje die niet in je zomerafspeellijst mag ontbreken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1326 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Finn Askew - "Same Old Love

Maak vandaag al kennis met het talent van morgen: Finn Askew. De negentienjarige Brit komt uit het landelijke Somerset en vierde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.