Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “knaldrang”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het gebeurt wel vaker dat Nederlandse sterren ook in ons land schitteren, en dat is ook bij MEROL het geval. De zangeres is op korte tijd dan ook een soort cultfiguur geworden en gaat geen enkel taboe uit de weg. Van “HOU JE BEK EN BEF ME” en “LEKKER MET DE MEIDEN“, tot onlangs nog “Je Vais Vite (op de Campingdisco)“: MEROL kwam steeds leuk uit de hoek. Het klinkt misschien allemaal wat absurd, maar het slaat aan. Vandaag is de Nederlandse dus alweer terug met “knaldrang”. Met enkel en alleen de tracktitel als gegeven en een beetje voorkennis zou je misschien al een verkeerd idee kunnen krijgen, maar niets is wat het lijkt.

Berg al die seksuele gedachten – of misschien toch een deel, want het is en blijft MEROL – al maar op, want de zangeres heeft het vandaag over alles wat niet meer mag dankzij het coronavirus. Opnieuw een coronagerelateerd nummer dus, horen we je al denken, maar zo vervelend klinkt “knaldrang” niet. Aan de beat zal dat in elk geval niet liggen, want hoe stevig die ook klinkt, het blijft bijzonder eentonig. Het is vooral het tekstuele dat interessant is. Zo zingt de Nederlandse over alles – maar dan ook werkelijk alles – dat ze mist aan een goeie fuif, inclusief seks op het toilet. Uiteindelijk niks nieuws onder de zon dus, maar deze kan er nog wel mee door. Afsluiten doen we met poëtische woorden: ‘Als het allemaal weer mag, zullen we dan dansen tot de zon opkomt?’ Graag MEROL.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2069 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL - "LESGOOOOO"

Je zag het misschien deze week al passeren dat MEROL in november in de Lotto Arena zal neerstrijken. Het klinkt misschien ambitieus,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop haalt o.a. Jorja Smith, Soulwax, Skrillex en The Smile naar Kiewit!

Pukkelpop heeft ook deze week heel wat mooie namen in petto. Nadat de organisatie afgelopen week uitpakte met headliners als Fred again..,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL & Gustaph - "Vernissage"

Gustaph is zonder twijfel een van dé Belgen van het afgelopen jaar dankzij zijn fantastische prestatie en leuke hoed op het Eurovisiesongfestival….

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.