Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mandrake Handshake – “Gonkulator”

Dat er in Oxford niet enkel wordt gestudeerd, bewijst Mandrake Handshake ons. Het zestal uit een van de bekendste Britse studentensteden wist ons reeds te overdonderen met twee geweldige singles. Debuut “Hypersonic Super-Asterid” was een fenomenaal epos, terwijl opvolger “Mandragora” ons nog maar eens toonde hoe divers de groep kan klinken. Na het tekenen bij Nice Swan Records ziet de toekomst er veelbelovend uit voor de groep en “Gonkulator” toont nog eens aan hoe straf ze zijn in hun psychedelica.

Dat je met zes een erg rijk en trippy geluid kunt maken, hoef je Mandrake Handshake niet meer te zeggen. Al van bij het begin vliegen de instrumenten je rond de oren, met als meest opvallend element een blokfluit die voor een mysterieus sfeertje zorgt. Dit geeft de song zijn eigenheid en zorgt er ook voor dat je helemaal geen drugs nodig hebt om te zweven in een hippiesfeertje. De muzikanten weten duidelijk waar ze mee bezig zijn en maken hun psychedelica op de meest benevelde manier mogelijk. Meer moet dat soms niet zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

22 november 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief