Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Miley Cyrus & Dua Lipa – “Prisoner”

In 2019 postten Miley Cyrus en Dua Lipa een foto uit de studio die al deed vermoeden dat een samenwerking er zat aan te komen, en eindelijk is het moment aangebroken. Dua Lipa kroonde zichzelf dit jaar tot de nieuwe koningin van de popmuziek dankzij haar ijzersterke album Future Nostalgia, maar ook Miley wist de critici te overtuigen met haar gevierde single “Midnight Sky“. Hun langverwachte samenwerking is het laatste voorsmaakje van Mileys nieuwe album Plastic Hearts, waarop overigens ook nummers met Billy Idol en Joan Jett staan.

Dé trend van 2020 lijken wel samenwerkingen te zijn, maar toch zijn ze niet allemaal even geslaagd als deze van Cyrus en Lipa. “Prisoner” spreekt tot de verbeelding en laat beide artiesten van hun meest ruige kant horen. We horen opnieuw heel wat invloeden uit de jaren tachtig, maar bovenal twee popdiva’s in bloedvorm die elkaar vocaal versterken. De groovy bass in het refrein krijg je in ieder geval niet al te snel uit je hoofd. Een popklassieker in wording!

Op vrijdag 27 november brengt Miley Cyrus Platsic Hearts uit.

Miley Cyrus: Facebook / Instagram

Dua Lipa: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 november 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief