Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLOHIO – “Sweet Flaws”

© CPU – Bert Savels

Dat de Britse grimescene een mannenbastion is, kan gerust een understatement genoemd worden. Aan talent zal het echter niet liggen en gelukkig staat er dan ook een heuse golf vrouwelijk talent klaar om de hitlijsten te overspoelen. Zeker deel van deze golf is de 27-jarige Funmi Ohiosumah, op het podium bekend als FLOHIO. De Zuid-Londense MC bouwt nu al een tijdje traag, maar gestaag aan haar carrière, maar kon voorlopig nog niet al te veel potten breken. Haar debuutplaat zou daar echter wel eens verandering in kunnen brengen. Deze tien tracks tellende tape zou oorsponkelijk genoemd worden naar FLOHIO’s vorige single “Unveiled”, maar krijgt nu No Panic No Pain als titel. De laatste rechte lijn naar haar nieuwe mixtape, die 27 november uitkomt, wordt nu ingezet met een laatste single, “Sweet Flaws”.

Op deze single sloeg de Britse MC de handen in elkaar met producer Cadenza, die eerder al in de studio dook met grootheden Jorja Smith, Aminé en Zara Larsson. Hij levert een vlijmscherpe instrumental die op FLOHIO’s lijf geschreven staat. Gesteund door de stevige beat tovert Floflo met adlibs en haalt ze haar beste flows boven, zonder te vergeten af en toe alles om te gooien. De track heeft iets ruw en oprecht, en maakt ons benieuwd naar wat FLOHIO ons volgende week te bieden heeft!

Facebook / Instagram

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
LiveRecensies

Primavera a la Ciutat: Wanneer wachten een levensstijl wordt

Na een eerste weekend waarbij het Parc Del Forum onveilig werd gemaakt, verplaatst Primavera zich naar de stad om daar ook concerten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flohio - "Unveiled"

De Britse grimescene is een echte mannenwereld en zeker als vrouwelijke artiest heb je het er niet altijd even gemakkelijk in. Ook…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, The Black Lips, Modeselektor, GoldLink en meer naar Dour 2020!

De afgelopen maanden loste Dour enkel mondjesmaat een aantal namen, maar vandaag krijgen we dan toch een eerste grotere lichting namen. Grootste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.