Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flohio – “Unveiled”

© CPU – Bert Savels

De Britse grimescene is een echte mannenwereld en zeker als vrouwelijke artiest heb je het er niet altijd even gemakkelijk in. Ook Flohio kan daar van van meezingen. De Londonse grimesensatie won het afgelopen jaar sterk aan populariteit dankzij haar geweldige manier van rappen en haar samenwerkingen met Modeselektor. De zomer beloofde een drukke periode te worden voor haar met optredens op grotere festivals en in grotere tenten, maar dat zal ze met een jaartje moeten uitstellen. Reden om te vieren is er desalniettemin, want Flohio viert vandaag haar verjaardag met een nieuw nummer.

Flohio werkte voor “Unveiled” samen met een van de meest begeerde hiphopproducersduo van het moment: Take A Daytrip. De duo uit New York is mee verantwoordelijk voor een aantal grote hits met onder meer Juice WRLD, Lil Nas X en Travis Scott, maar passen zich met “Unveiled” perfect aan de eerder duistere kant van de Britse grime ster aan. Flohio haalt op de knappe productie weer heel wat snedige strofes boven waarop ze haar scherpe pen en ontembare flow ten toon spreidt. Floflo is niet te stoppen op “Unveiled” en doet ons nu al uitkijken naar haar eerste mixtape die op 27 november zal verschijnen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief