Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flohio – “Unveiled”

© CPU – Bert Savels

De Britse grimescene is een echte mannenwereld en zeker als vrouwelijke artiest heb je het er niet altijd even gemakkelijk in. Ook Flohio kan daar van van meezingen. De Londonse grimesensatie won het afgelopen jaar sterk aan populariteit dankzij haar geweldige manier van rappen en haar samenwerkingen met Modeselektor. De zomer beloofde een drukke periode te worden voor haar met optredens op grotere festivals en in grotere tenten, maar dat zal ze met een jaartje moeten uitstellen. Reden om te vieren is er desalniettemin, want Flohio viert vandaag haar verjaardag met een nieuw nummer.

Flohio werkte voor “Unveiled” samen met een van de meest begeerde hiphopproducersduo van het moment: Take A Daytrip. De duo uit New York is mee verantwoordelijk voor een aantal grote hits met onder meer Juice WRLD, Lil Nas X en Travis Scott, maar passen zich met “Unveiled” perfect aan de eerder duistere kant van de Britse grime ster aan. Flohio haalt op de knappe productie weer heel wat snedige strofes boven waarop ze haar scherpe pen en ontembare flow ten toon spreidt. Floflo is niet te stoppen op “Unveiled” en doet ons nu al uitkijken naar haar eerste mixtape die op 27 november zal verschijnen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLOHIO - "Sweet Flaws"

Dat de Britse grimescene een mannenbastion is, kan gerust een understatement genoemd worden. Aan talent zal het echter niet liggen en gelukkig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Octavian feat. Santi, Obongjayar & Take A Daytrip - "Poison"

Voor veel hiphopfans is het uitkijken naar het eerste album van Octavian. De Brit werd in 2019 uitgeroepen tot BBC Sound Of,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, The Black Lips, Modeselektor, GoldLink en meer naar Dour 2020!

De afgelopen maanden loste Dour enkel mondjesmaat een aantal namen, maar vandaag krijgen we dan toch een eerste grotere lichting namen. Grootste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.