Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aaron Frazer – “If I Got It (Your Love Brought It)”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aaron Frazer – “If I Got It (Your Love Brought It)”

Aaron Frazer kennen de meesten wellicht als de drummer en co-zanger van Durand Jones & The Indications, maar sinds kort zorgt hij ook als solo-artiest voor heel wat furore. Dat hij over een indrukwekkende falsetto-stem beschikt, konden we al horen op het gevoelvolle Durand Jones & The Indications-nummer “Is It Any Wonder?“, een nummer dat de band definitief op de kaart zette. De afgelopen jaren schreef Aaron Frazer echter ook aan een eigen debuutplaat en die zit er nu aan te komen. Op 8 januari verschijnt Introducing…, geproduceerd door niemand minder dan Dan Auerbach van The Black Keys. Met “If I Got It (Your Love Brought It)” krijgen we deze week een derde voorproever hieruit te horen.

Aaron Frazer katapulteert ons met “If I Got It (Your Love Brought It)” helemaal terug naar de jaren zestig. Het nummer heeft namelijk al vanaf de eerste noten een geweldige swing, waardoor je als luisteraar meteen opgezogen wordt in de soulsfeer. De blaasinstrumenten en de Wurlitzer piano zorgen voor authenticiteit en warme geluiden, die overigens piekfijn harmoniëren met de zeer knappe zangprestatie van Frazer zelf. De percussie voorziet het nummer daarbovenop van extra schwung en net dàt maakt het geheel nog meer catchy. Dit is soulmuziek van de bovenste plank en zorgt ervoor dat we nog harder beginnen uitkijken naar Introducing… .

Facebook  / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1983 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Robert Finley - Black Bayou (★★★★): Soul zonder houdbaarheidsdatum

Op goede muzikanten staat geen houdbaarheidsdatum. Een van de beste voorbeelden is ongetwijfeld Robert Finley. De negenzestigjarige oorlogsveteraan en ex-timmerman uit Louisiana…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aaron Frazer - "Bring You A Ring"

Aaron Frazer heeft een gave die niet velen is toebedeeld. Als percussiemeester van Durand Jones & The Indications neemt hij vaker wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robert Finley - "What Goes Around (Comes Around)"

Ons soulhart slaat automatisch sneller als Robert Finley nieuwe muziek uitbrengt. Decennialang maakte de nu 69-jarige Amerikaan op semi-professioneel niveau muziek, alvorens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.