Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRONCHO – “Friends”

© Pooneh Ghana

Na twee jaar is BRONCHO daar eindelijk weer. Op wat remixes na bleef het behoorlijk stil de laatste tijd. In 2011 brachten ze hun allereerste plaat uit en intussen heeft de indieband uit Oklahoma al vier albums op zijn conto staan. Waar hun eerste exemplaar, Can’t Get Past The Lips, nog sterke punkinvloeden vertoonde, bestond onze favoriet, Bad Behavior uit 2018, volledig uit speelse meezingers. De groep bleef in al die jaren gelukkig niet onopgemerkt. Ze toerden al met grote namen als Billy Idol en Queens of the Stone Age.

De gemene deler van alle BRONCHO-nummers is hun aanstekelijkheid. Al je ledematen in bedwang houden wordt flink bemoeilijkt door dit viertal. De zin die het meest blijft hangen in het nieuwe “Friends” is ‘I like my friends because they are friends with me’. Dat lijkt een beetje kinderlijk en dat is het dan ook echt: ten voordele van een goed doel schreef de band dit nummer samen met kindjes uit de buurt. Deze schattige ode aan vriendschap past daarnaast perfect bij BRONCHO: hun muziek klinkt zoals steeds heerlijk laagdrempelig en ongekunsteld. Ook de typische ‘ooh’s’ konden niet achterwege blijven. Als deze single de voorbode is van een volledig nieuwe plaat, dan hebben we heel wat moois om naar uit te kijken.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Florence Arman - “Friends”

Elk jaar ontdekken we nieuwe zangeressen die een gooi doen naar de troon van de allergrootste popprinses. Een van deze artiesten is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Halima - "Friends"

De Noorse zangeres Lil Halima is goed op weg om een internationaal geliefde artiest te worden, want haar soulvolle stem zou fans…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Friends"

Het lijkt nog maar gisteren dat Flume ons plezierde met zijn mixtape Hi This Is Flume, maar hier is hij al terug met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.