Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lil Halima – “Friends”

Foto: Ida Bjørvik

De Noorse zangeres Lil Halima is goed op weg om een internationaal geliefde artiest te worden, want haar soulvolle stem zou fans van onder andere Jorja Smith of Ama Lou wel kunnen bekoren. Aanvankelijk was haar muziek best fragiel, maar dit jaar gaat ze voor een iets vrolijkere sound waarmee ze hoopt haar eerste hit te scoren en dat lijkt wel eens te kunnen gebeuren met haar nieuwe single.

De nieuwe release “Friends” slaat de brug tussen radiovriendelijk en toch een tikkeltje alternatief door te spelen met de gekende opbouwen van een popnummer. Ondanks dat Lil Halima vroeger bekend stond voor haar intrigerende r&b-sound, is het nu allemaal veel voorspelbaarder en blijven haar nummers bijgevolg sneller hangen. “Friends” is dus een catchy poptrack, waar weinig aan toe te voegen valt en die dus zeker een hit kan worden als het door de juiste mensen wordt opgepikt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief