Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flume – “Friends”

Het lijkt nog maar gisteren dat Flume ons plezierde met zijn mixtape Hi This Is Flume, maar hier is hij al terug met een gloednieuw nummer. Of dit nummer niet in de mixtape paste of het al een voorproefje is van een volgend album is niet geweten, maar ons ga je niet horen klagen.

Op “Friends” krijgt de bekendste Australische snor de hulp van de jonge Amerikaanse rapper Reo Cragun. Het nummer leunt aan bij de stijl die hij zich op Hi This Is Flume terug eigen maakte. Het nummer knalt van links naar rechts en van boven naar onder, doordrenkt met de juiste bliepjes en bassen waarbij we ons maar moeilijk kunnen stilhouden. De stem van Reo past mooi in het nummer. Hij zingt over een vriendschap die er geen meer is, en hoe hij erdoor bedrogen is geweest.

Moest Flume op zoek zijn naar nieuwe vrienden, staan we zeker op de eerste rij om onze naam in zijn vriendenboekje te zetten.

FacebookWebsiteInstagram

28 maart 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief