Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume – “Friends”

Het lijkt nog maar gisteren dat Flume ons plezierde met zijn mixtape Hi This Is Flume, maar hier is hij al terug met een gloednieuw nummer. Of dit nummer niet in de mixtape paste of het al een voorproefje is van een volgend album is niet geweten, maar ons ga je niet horen klagen.

Op “Friends” krijgt de bekendste Australische snor de hulp van de jonge Amerikaanse rapper Reo Cragun. Het nummer leunt aan bij de stijl die hij zich op Hi This Is Flume terug eigen maakte. Het nummer knalt van links naar rechts en van boven naar onder, doordrenkt met de juiste bliepjes en bassen waarbij we ons maar moeilijk kunnen stilhouden. De stem van Reo past mooi in het nummer. Hij zingt over een vriendschap die er geen meer is, en hoe hij erdoor bedrogen is geweest.

Moest Flume op zoek zijn naar nieuwe vrienden, staan we zeker op de eerste rij om onze naam in zijn vriendenboekje te zetten.

FacebookWebsiteInstagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Florence Arman - “Friends”

Elk jaar ontdekken we nieuwe zangeressen die een gooi doen naar de troon van de allergrootste popprinses. Een van deze artiesten is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sycco - "Ripple" (feat. Flume & Chrome Sparks)

Het kan soms snel gaan in de muziekwereld, vraag dat maar aan Sash McLeod. De twintigjarige zangeres kon tot voor kort niet…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Flume - Palaces (★★): Een verplicht nummertje met positieve randjes

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we moeten fans van Flume teleurstellen want nee, hij lost de torenhoge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.