Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delilah Montagu – “Us”

Bij de naam Delilah zullen sommigen denken aan de vrouw die de haren van Samson afsneed om zo zijn krachten af te nemen en anderen dan weer aan nummers als “Hey There Delilah” van Plain White T’s. Wanneer wij de naam Delilah horen, dan denken wij aan Delilah Monatagu en het fenomenale nummer dat ze eerder dit jaar uitbracht. “Loud” deed ons wegdromen en ook nu krijgen we het nog warm van de zachte beat en zomerse gitaar. Ook van Montagu’s nieuwe single krijgen we het warm.

“Us” gaat over het einde van een relatie en klinkt opnieuw zeer sfeervol. Het zomerse gitaartje en de zachte beat zijn ook deze keer van de partij en vormen de basis van het zwoele nummer. Tijdens het refrein wordt de zachte stem vergezelt door een reeks warme blazers, die de zang gelukkig niet overstemmen. Leuke details tillen “Us” naar een hoger niveau en ondanks dat het lied net iets gewoner is dan “Loud”, weet Montagu ons opnieuw te overtuigen. Het lijkt wel alsof ook zij magische krachten heeft in haar haar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delilah Montagu - "Loud"

Het favoriete kleur van Delilah Montagu zijn oranje kousen en haar favoriete plaats is achter de piano. De Londense muzikante telt slechts…
LiveRecensies

Empress Of @ Botanique (Rotonde): Van Me naar Us

Drie lange jaren hebben we moeten wachten, maar gisteren stond de Amerikaanse Empress Of met Honduriaanse roots nog eens in ons land….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of - "When I'm With Him"

Twee en een half jaar hebben fans van Empress Of moeten wachten op een nieuwe plaat, maar gisteren kwam de zangeres uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.