Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delilah Montagu – “Loud”

Het favoriete kleur van Delilah Montagu zijn oranje kousen en haar favoriete plaats is achter de piano. De Londense muzikante telt slechts tweeëntwintig lentes, maar toch bracht ze al een aantal nummers uit. Een deel daarvan werd gecombineerd op de ep In Gold. Haar rustige muziek wordt volgens Spotify vooral gesmaakt in Spanje en het toefje zomer in de muziek zit daar allicht voor iets tussen. Als het van ons afhangt mag Delilah ook in België wat populairder worden en laat ons hopen dat ze met “Loud” enkele muziekfans weet te verwarmen.

Een zachte beat, lekkere bas en zomerse gitaar leiden het nieuwe “Loud” in, maar het is pas eens de zachter stem erbij komt dat we volledig wegdromen. Relaxen op een rustig strand met de wind in je haren en zon op je huid, dat is het gevoel dat “Loud” met zich meebrengt. De vibe in de muziek is gelijkaardig aan die van Tash Sultana, maar muzikaal gezien zijn de twee redelijk verschillend. Het is nog net iets rustiger en schoner bij Delilah Montagu waardoor ze “Loud” in schoonheid met enkele zachte strijkers en een warme stem afsluit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief