Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jazmin Bean & Zheani – “Monster Truck”

Jazmin Bean is nog maar 17 jaar jong, maar de non-binaire artiest is volgens velen dé nieuwe cyberpopsensatie. Hen is gebaseerd in Londen en viel op sociale media al op met indrukwekkende make-up en overweldigende visuals. Vorig jaar bracht Bean een eerste ep uit, die miljoenen streams binnenhaalde en terecht alle ogen op hen richtte. Naast het oprichten van een eigen cosmeticalijn Cult Candy Cosmetics blijft Jazmin Bean muziek maken. Dat leverde dit jaar al drie opmerkelijke nummers op.

Jazmin Bean is luid en wil gehoord worden. Dat lukt hen ook met de overdonderende nieuwe single “Monster Truck”, waarmee hen over je heen raast en je helemaal verplettert. De samenwerking met de even geschifte Zheani is in geen hokje te plaatsen en is zo ‘in your face’ dat je even moet bekomen na een eerste luisterbeurt. De industrial invloeden en het geroep missen hun effect niet en maken “Monster Truck” wellicht Jasmin Beans meest memorabele release tot nu toe. En dat na al heel wat sterke singles.

Jasmin Bean: Facebook / Instagram

Zheani: Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

9 november 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief