Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MAXXO VISION – “Fallen Angels”

Wanneer het gaat over hiphop dacht je vroeger waarschijnlijk niet aan Leuven, maar daar komt al een tijdje verandering in. Noncha Records lanceerde nog in 2019 de Leuvense rappers Jokke en Jelle, waarvan die laatste dit jaar hoge ogen gooide met zijn ep Kampioen. Natuurlijk hangt niet elke artiest vast aan een label, en Maxxo Vision is daarvan het sprekende voorbeeld. Vorig jaar liet hij zichzelf voor de eerste keer in de scene opmerken, en momenteel zijn we al acht singles en een ep verder. De lockdown heeft voor Maxxo ongetwijfeld veel tijd vrijgemaakt, maar toch heeft dat er niet voor gezorgd dat kwantiteit de kwaliteit overtrof. Maxxo’s releases worden sterker met elke single, met “Fallen Angels” als huidige hoogtepunt.

Tot nog toe maakte Maxxo Vision vooral springerige trap met een stevige portie autotune. De resultaten mochten er zeker zijn, maar opvallend waren ze niet meteen. Maxxo lijkt daarvan op de hoogte, want “Fallen Angels” gaat plots een andere kant op. De autotune is minder doordringend en heeft plaatsgemaakt voor imperfecte zang. Het komt charmant over en gaat goed samen met de beat. Dat ligt niet in het minst aan de Belgische producer Shunin, die bekend staat om zijn chille, lofi composities. Op “Fallen Angels” doet hij het met een laidback gitaartje, waar al snel een strakke beat aan wordt toegevoegd. De vlotte, melodieuze flow van Maxxo glijdt er als boter over, en in een mum van tijd ben je mee aan het bewegen op “Fallen Angels”.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

147 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Patrice"

‘De Oude God is op retour!’, kondigde Pasi eind vorig jaar aan. De Antwerpse rapper met Congolese roots spreekt trouwens volledig in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Who?!"

Net als in 2019 trakteert Miss Angel ons nog op de valreep van het jaar op een nieuwe single. Vorige keer was…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Weireldverbeteroars? - "Halfvol"

Weireldverbeteroars? is een hiphopformatie uit het West-Vlaamse Tielt. “Halfvol” is hun derde single, eerder brachten ze al de twee nummers “Kom Mor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.