Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers” (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves. Het duo Tesoro-Nottet heeft veel overeenkomsten en vormt een ideale combinatie voor een nieuwe hit. Loïc Nottet heeft reeds twee albums op zijn naam staan: Selfocracy en Sillygomania, dat dit jaar nog verscheen. Bij Laura Tesoro blijft het voorlopig bij haar debuutalbum Limits, waarvan “Press Pause” een grote radiohit werd. Nu sloegen de twee de handen in elkaar voor “Strangers”. Muziekproducent Alex Germys, die je misschien kent van “It Sounds Like” met onze eigen Ruby Grace, werkte ook mee aan het nummer.

Ze kozen voor een Engelstalige tekst die ingeleid wordt door Loïc. De beat komt er meteen in, maar zorgt in het geheel voor een aangenaam, rustig tempo. Laura harmoniseert vanaf het refrein en neemt dan over. Je zit al snel in de ontspannen sfeer die je bijna automatisch je ogen laat sluiten en laat meewiegen op de melodie. Als gloednieuw duo hebben Tesoro en Nottet zeker voldaan aan de verwachtingen.

De zes concerten van Laura Tesoro zijn geannuleerd, maar Loïc Nottet staat (normaal gezien) op 8 mei 2021 in Vorst Nationaal.

Laura Tesoro: Facebook / Instagram / Website

Loïc Nottet: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "sTraNgeRs"

Je kan zeggen wat je wil, maar Bring Me The Horizon is zonder meer de innovatiefste metalband van de laatste jaren. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Germys & Ruby Grace - "It Sounds Like"

Dat België met Ruby Grace een verfrissende nieuwe popstem heeft, voorspelden we in 2018 al dankzij haar honingzoete debuut “Lipgloss“. Bijna twee…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Loïc Nottet: ‘Ik waan me in Wonderland als ik muziek maak’

Loïc Nottet deed het enkele jaren geleden zeer goed op het Eurovisiesongfestival, maar bewees ondertussen dat hij geen one-hit wonder is. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.