Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO – “LOL.LY”

Foto: Laura Kennes

ICTO blijft maar singles op ons afvuren! De Vlaams-Brabantse rapster bracht afgelopen zomer nog de twee uitstekende singles “Who Am I?” en “Love & Hate” uit, maar deed het daarna even rustiger aan. Sinds een aantal maanden is Cato Vercammen dan ook een onafhankelijke artieste geworden, waardoor ze eigenlijk nóg meer haar eigen ding kan doen. De beats blijven wel in handen van producer Anders (die je kan kennen van onder andere Chibi Ichigo, Sevens en Ian Thomas). Een bekende naam in het wereldje dus, al had hij deze keer precies weinig zin om creatief te zijn. De beat van “LOL.LY” is namelijk letterlijk dezelfde als die van Bounty’s “1,2“.

Jammer voor ICTO natuurlijk, maar over het algemeen is het gewoon een goeie beat, dus wij zitten er niet echt mee. Nu het al wat kouder wordt, zorgt Cato met “LOL.LY” er gelukkig voor dat de temperatuur wat stijgt. Een zomerse beat brengt je meteen in de sfeer, waarna de rapster de touwtjes wat steviger aantrekt. De refreinen blijven lekker hangen, maar het zijn misschien wel de tussenstukjes die ons het warmst maken. Daarin rapt Cato er aan een leuk tempo lekker op los. Al bij al werd “LOL.LY” dus zeker en vast een leuk nummer en het betekent ongetwijfeld ook de volgende stap in ICTO’s carrière als onafhankelijk artieste. Alleen jammer dat Anders het liet hangen bij de beat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

728 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "I DO"

We kennen ICTO vooral van haar eigen sound en haar mix van zang en rap. Met die sound wist ze plaatsen te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "Who Am I?"

De Vlaams-Brabantse ICTO blijft hard gaan. Ze had zich voorgenomen elke maand een nummer te releasen, wat haar aardig lukte. In maart…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO feat. Rian Snoeks - "Child Of The Sun"

Wanneer twee deelnemers aan de Nieuwe Lichting samen muziek maken, is de kans groot dat er wel eens iets moois zou kunnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.