Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO – “LOL.LY”

Foto: Laura Kennes

ICTO blijft maar singles op ons afvuren! De Vlaams-Brabantse rapster bracht afgelopen zomer nog de twee uitstekende singles “Who Am I?” en “Love & Hate” uit, maar deed het daarna even rustiger aan. Sinds een aantal maanden is Cato Vercammen dan ook een onafhankelijke artieste geworden, waardoor ze eigenlijk nóg meer haar eigen ding kan doen. De beats blijven wel in handen van producer Anders (die je kan kennen van onder andere Chibi Ichigo, Sevens en Ian Thomas). Een bekende naam in het wereldje dus, al had hij deze keer precies weinig zin om creatief te zijn. De beat van “LOL.LY” is namelijk letterlijk dezelfde als die van Bounty’s “1,2“.

Jammer voor ICTO natuurlijk, maar over het algemeen is het gewoon een goeie beat, dus wij zitten er niet echt mee. Nu het al wat kouder wordt, zorgt Cato met “LOL.LY” er gelukkig voor dat de temperatuur wat stijgt. Een zomerse beat brengt je meteen in de sfeer, waarna de rapster de touwtjes wat steviger aantrekt. De refreinen blijven lekker hangen, maar het zijn misschien wel de tussenstukjes die ons het warmst maken. Daarin rapt Cato er aan een leuk tempo lekker op los. Al bij al werd “LOL.LY” dus zeker en vast een leuk nummer en het betekent ongetwijfeld ook de volgende stap in ICTO’s carrière als onafhankelijk artieste. Alleen jammer dat Anders het liet hangen bij de beat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1580 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

fantom - Fantom of the Popera (★★★): Spook met meerdere gezichten

Zelf muziek maken is vandaag de dag makkelijker dan ooit en dus wordt het bijgevolg steeds moeilijker om door het bos de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "OBSESSED"

Het was even stil rond ICTO, maar dat betekent niet dat ze helemaal van de radar verdwenen is. In 2019 behoorde ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "I DO"

We kennen ICTO vooral van haar eigen sound en haar mix van zang en rap. Met die sound wist ze plaatsen te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.