InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle VRONI – “Lonely”

Na jaren op zoek te zijn naar haar eigen geluid is het zover: de debuutsingle van VRONI. De Gentse combineert naar eigen zeggen rock en pop. Daarnaast maakt ze ook graag gebruik van haar krachtige stem en houdt ze wel van wat mysterie. Op haar debuutsingle “Lonely” zingt ze niet dat ze zelf eenzaam is, maar dat ze niet alleen aandacht wilt krijgen van mensen als zij eenzaam zijn. Het ziet ernaar uit dat VRONI weet wat ze wil en dat voelen we op haar eerste single.

Vooraleer het lied openbarst, hangt er inderdaad een mysterieuze sfeer en door de triphopelementen gaan we bijna spontaan denken aan bijvoorbeeld Portishead. Bij het refrein barst het los en slaat het nummer om naar poprock. Een felle stem en scheurende gitaar trekken de luisteraar mee in de wereld van VRONI. Zowel aan de zang als muziek worden er kleine details toegevoegd die nog net iets meer gevoel aan het geheel toevoegen. VRONI weet meteen te overtuigen met haar eerste single en we kunnen niet wachten tot we een nieuwe muzikale reis kunnen maken met dit beginnend talent.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1019 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls - "Lonely"

Waar in de begindagen de loftrompet telkens werd bovengehaald als Sea Girls met nieuwe muziek op de proppen kwam, moeten we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - “Lonely”

Ruwe diamanten zijn er om geslepen te worden en Morgan Harper-Jones is er zo eentje. Morgan Harper-Jones is afkomstig uit Rochdale en…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single VRONI - "Midnight Fever"

Het is intussen zo goed als een jaar geleden dat VRONI haar eerste single uitbracht. De Gentse ging in tussentijd op zoek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.