InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single VRONI – “Midnight Fever”

Het is intussen zo goed als een jaar geleden dat VRONI haar eerste single uitbracht. De Gentse ging in tussentijd op zoek naar haar eigen sound en die heeft ze nu gevonden, dus brengt Vroni De Moor nu haar tweede single uit. Ze omschrijft haar sound als een combinatie van dromerig en jaren tachtig met poppy aspecten en een vleugje new wave. Op debuutsingle “Lonely” viel vooral de krachtige stem van VRONI op, maar op het nieuwe “Midnight Fever” ligt de focus op de muziek en de sfeer die deze met zich meebrengt.

Op “Midnight Fever” is de stem van VRONI gewoon een zoveelste instrument dat wordt toegevoegd aan de muziek. De ster van het lied is de gitaar en de aanstekelijke riff die deze voorbrengt. Dat in combinatie met de synths zorgt voor een catchy en dansbaar geheel, waardoor stilzitten moeilijk wordt. Het new wave-nummer neemt je mee naar de jaren tachtig om daar helemaal los te gaan. VRONI slaagt er helemaal in om ons te besmetten met haar midnight fever.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1185 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle VRONI - "Lonely"

Na jaren op zoek te zijn naar haar eigen geluid is het zover: de debuutsingle van VRONI. De Gentse combineert naar eigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.