Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moments – “Out Of Sight”

Moments is een Belgisch metal/hardcore combo dat zijn roots vooral terugvindt in het Kempense Tessenderlo. Dat Moments een band is waar we rekening mogen en moeten mee houden, bewezen ze in het verleden al door een geslaagd debuut Hopes & Dreams in 2015. Maar ook qua optredens was het altijd een band die er alles aan deed om de boel in brand te steken en daar werden ze steevast geholpen door een grote fanbase.

Muzikaal is het daarna wel wat stil geworden, buiten de Outlast ep van 2017. Daar komt dus binnen een maand verandering in door een nieuwe ep en daar zal “Out Of Sight” dus ook op staan. Het nummer is een uitloper geworden van wat we allemaal reeds kenden en past perfect in het rijtje van de vorige singles “Nemesis“,  “Empathy” en “These Walls“. “Out Of Sight” begint nog wel iets braver en klinkt ook iets meer hardcore door de toevoeging van de tweede stem die meer aanwezig is dan bij de vorige singles. Toch doet er zich halverwege een tussenstuk voor dat het nummer zowat in twee kapt. De late uitloper is een muzikale meerwaarde en (vooral het geluid van de gitaar) doet denken aan oudere metal.

“Out Of Sight” is een geslaagde opvolger en meteen de laatste single die wordt voorgesteld voordat de ep Is There A Cure? verschijnt op 27 november.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRACES - "Cycle of Hatred"

We zeiden het afgelopen jaar al, maar de Nederlandse core-scene is booming! Bijna wekelijks komt de ene na de andere band met…
LiveRecensies

Slope @ Little Devil: Uitgesloopt en voldaan

Wie aan hardcorepunk denkt, denkt al snel aan boze mensen met net iets te veel testosteron in het lichaam. Of aan opgepompte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single While She Sleeps - "TO THE FLOWERS"

While She Sleeps blijft ons verrassen. De groep brengt op 15 maart zijn zesde album SELF HELL uit en tot nu toe weten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.