Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moments – “Nemesis”

Dit vijftallig orkestje uit Tessenderlo is een gevestigde waarde in de Belgische hardcore/metalcore-scene van België en omstreken. Sinds 2011 duelleren ze reeds met de duivel en het lijkt een gevecht aan het worden dat duivel aan het verliezen is. Moments stelt zelden teleur en brengt consistente kwaliteit in een muziekstijl die zweeft tussen melodische metalcore en hardcore.

Vandaag brengen deze Limburgers ons “Nemesis” en het is weer een stevige hap geworden. De melodie is een blijvende aanwezige en qua muzikale wijzigingen is er weinig merkbaar. De breakdowns zitten weer netjes verpakt in een geheel dat vooral uitblinkt in creatieve uitspattingen. De hardcore-ingrediënten zijn zeker aanwezig en door de scheut metalcore kan je onmogelijk niet willen bewegen/moshen. Een leuke verandering is zeker het goede geluid dat dit nummer met zich meebrengt en zich ook op die manier kan meten met andere toppers uit het genre.

Moments en ook “Nemesis” behoort muzikaal zeker tot de top van Europa betreffende deze stijl. Binnenkort wordt er op Dreambound nieuw materiaal uitgebracht en dat zal ongetwijfeld weer leiden tot nieuwe hoogtepunten. En of deze band er klaar voor is.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fiddlehead - "Down University"

Ervaren hardcorepunk-rotten die na jaren de iets melodischere weg inslaan, het is geen onbekend fenomeen. Fiddlehead herbergt (ex-)leden van Basement en Have…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Attack Attack! - "Brachyura Bombshell"

Steeds vaker zien nieuwe artiesten hun populariteit stijgen door gelinkt te worden aan een internetmeme. Dat overkwam de metalcoreband Attack Attack! in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Of Mice & Men - "Bloom"

Met hits als “SECOND & SEBRING” heeft Of Mice & Men al hoog weten te scoren in de metalcore-wereld. Zanger Austin Carlile…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.