Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single French Montana – “Double G” (feat. Pop Smoke)

French Montana is niet weg te denken uit het Amerikaanse hiphoplandschap. Hij heeft toch een aantal grote hits op zijn naam staan zoals “No Stylist” en “Unforgettable” die ruim 300 miljoen streams op Spotify halen. Het kwam dan ook niet onverwacht dat hij een track ging maken met legende Pop Smoke, die in februari dit jaar neer werd geschoten in zijn huis. Beide rappers zijn, toch voor een deel, opgegroeid in New York. Samen brengen ze een drill nummer uit, wat niet raar is voor de New Yorkse drill-koning Pop Smoke.

De eerste veertig seconden van het nummer zijn echt niet goed. Pop Smoke rapt schijnbaar de hele tijd off beat en de flow past niet bij deze beat. Maar dan verandert hij die en krijgen we toch een klein beetje de typische Pop Smoke. French Montana rapt wel sterk op dit nummer. Zijn flow past goed op de drill-beat, maar erg inhoudelijk is het niet: beide heren doen een beetje stoer, zo kennen we hen wel. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we meer hadden verwacht van deze samenwerking (en zeker van Pop Smoke). Jammer!

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pop Smoke - "AP"

Naar aanleiding van de film Boogie, waarin Pop Smoke de antagonist speelt, releaset zijn label een single als voorproefje op de soundtrack….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.