Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pop Smoke – “AP”

Naar aanleiding van de film Boogie, waarin Pop Smoke de antagonist speelt, releaset zijn label een single als voorproefje op de soundtrack. Deze zal meerdere onuitgebrachte nummers van Pop Smoke bevatten. Pop Smoke werd vermoord op 19 februari 2020, amper twee weken na de release van zijn tweede mixtape Meet the Woo Vol.2. Daarna heeft zijn label samen met zijn mentor 50 Cent nog het album Shoot for the Stars, Aim for the Moon afgewerkt en postuum uitgebracht. De single “AP” is het eerste dat we sinds Pop Smokes feature op Fredo’s recentste album Money Can’t Buy Happiness uit januari 2021 te horen krijgen en het klinkt veelbelovend voor de soundtrack.

“AP” brengt ons terug naar Pop Smokes allereerste mixtape Meet the Woo met typische New Yorkse drill, met hier en daar een Britse invloed. Meet the Woo is een hard en duister drillproject en je hoort meteen de gelijkenissen op “AP”. Pop Smoke gebruikt veel typische strofes van hem die meermaals terugkomen in het refrein en ook in andere nummers. De inhoud van “AP” is niet heel diepgaand, maar het is wel een perfect nummer om bijvoorbeeld te luisteren tijdens je workout. Pop Smoke voldoet alweer aan de verwachtingen met een nummer dat je het gevoel geeft dat je de hele wereld aan kan.

De harde beat gecombineerd met de diepe, grauwe stem van Pop Smoke maakt het moeilijk om stil te blijven zitten en dat is exact wat Pop Smoke altijd wou bereiken. De soundtrack van de film zal nog meerdere gelijkaardige nummers bevatten. Deze soundtrack wordt uitgebracht op 5 maart 2021.

Twitter / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…
AlbumsRecensies

Kid Cudi - Man on the Moon III: The Chosen (★★★★½): Wedergeboorte van The Moon Man

Tien jaar na Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rager is Kid Cudi eindelijk terug met een derde deel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.