Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bella Thorne – “Lonely”

Het is alweer van 2013 geleden dat de Amerikaanse Bella Thorne naast Zendaya verscheen in het Disney Channelprogramma Shake it Up. Sindsdien zijn de twee hun eigen weg gegaan, en waar de ene een klassevolle liefdadigheidscarrière verkoos, stortte de andere zich in een leven van taboe en controverse. Terwijl de ene verscheen in series als Euphoria en de films The Greatest Showman en het opkomende Dune, regisseerde de andere een pornofilm en lichtte ze talloze OnlyFansgebruikers op met vermeende naaktfoto’s.

Die laatste is Bella Thorne, en het mag duidelijk zijn dat zij weet hoe ze de media naar haar hand moet zetten. Toch is het niet enkel verval wat Bella Thorne aanraakt, want als actrice, regisseuse en schrijfster gebruikt ze haar immense platform om tal van stigma’s aan te kaarten. Ze lijkt er gewoon niet zo goed in te lukken. Daarnaast is ze ook nog een zangeres, maar ook daar schiet Bella een beetje tekort. “Lonely” is haar eerste single sinds 2018 en is, in alle eerlijkheid, gewoon slecht.

Op “Lonely” zingt Bella Thorne over dat ze enkel haar gsm gebruikt wanneer ze eenzaam en opgewonden is. Daarmee is zowat alles gezegd, want de woorden ‘lonely’, ‘alone’, ‘horny’ en ‘phone’ komen respectievelijk 12, 22, 13 en 23 keer in de tekst voor. Het nummer is ongelofelijk repetitief en de inspiratieloze gitaarbeat eronder doet het geheel geen deugd. Gelukkig biedt de videoclip nog enige afleiding, want in haar badkuip laat Bella meer zien dan ze op haar OnlyFans beloofde.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls - "Lonely"

Waar in de begindagen de loftrompet telkens werd bovengehaald als Sea Girls met nieuwe muziek op de proppen kwam, moeten we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Morgan Harper-Jones - “Lonely”

Ruwe diamanten zijn er om geslepen te worden en Morgan Harper-Jones is er zo eentje. Morgan Harper-Jones is afkomstig uit Rochdale en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sofía Valdés - "Lonely"

Je kent misschien niet zo heel veel artiesten uit het verre Panama – misschien zelfs geen enkele – maar daar komt in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.