Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Crowded House – “Whatever You Want”

Wie we hier hebben, Crowded House! Doordat frontman Neil Finn nog maar eens Lindsay Buckingham moest vervangen bij Fleetwood Mac, en Crowded House zelf al een jaar of tien geen nieuw materiaal uitbracht, leek een reünie van de legendarische Nieuw-Zeelandse band er niet meteen in te zitten. 2020 verbaast dus nog maar eens. Met “Whatever You Want” halen de gebroeders Finn hun kenmerkende poprock nog eens vanonder het stof, tot jolijt van ons allemaal.

Voor een band die we al tien jaar niet meer gehoord hebben, niet meer sinds Intriguer uit 2010, zit de schwung er nog steeds stevig in. Om het allemaal nog wat meer persoonlijkheid te geven, doen de Ozzies eens beroep op Gen Z-icoon Mac DeMarco voor de videoclip. Met het vrolijke deuntje van “Whatever You Want” heen, en het beeld van de komisch onwetende DeMarco, waarschuwt Crowded House ons wel. ‘And people will tell you whatever you want / To keep you in your place’, klinkt het onheilspellend. Het is allemaal niet zo complex en catchy als klassiekers “Weather with You” of “Four Seasons in One Day”, maar sleet zit er zeker nog niet op. Voor fans is dit gewoon genieten, en meer hebben we dezer dagen niet nodig.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 oktober 2020

About Author

Sam Nassiri i guess this must be the place


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief