Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hypoluxo – “Shock”

Het wordt tijd dat we Hypoluxo eens aan je voorstellen. De groep uit Brooklyn bracht al twee fantastische singles uit hun aankomende derde plaat en doet dat kunstje losjes over met derde single “Shock”. De band weet perfect om de twee jaar een album uit te brengen, maar bleef vooral heel hard onder de radar spelen. Als het van ons afhangt, mag dat met hun zelfbenoemd album eens op zijn eind komen. Op 20 november verschijnt het en met “Ridden” en vooral “Nimbus” wist de groep al heel wat indruk te maken. Ook “Shock” toont heel wat goeds.

Op zich brengt Hypoluxo niet heel veel vernieuwend en de kans is groot dat ze daarom altijd in Brooklyn zullen blijven ronddraven, maar toch loont het de moeite om eens je oor te gaan leggen bij hun muziek. Met “Shock” heeft de groep namelijk een heerlijk dromerig nummertje in elkaar gestoken dat met een mix van postpunk en dreampop wat aan DIIV en Felt doet denken. Op “Shock” wordt de band bijgestaan door een dromerige vrouwelijke stem, wat er voor zorgt dat we nog wat meer kunnen zweven. Een heerlijk nummer dat vooral voor de fans van het iets rustigere postpunkgenre een aanrader kan zijn.

Facebook / Instagram

3079 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.