Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS – “Can’t Wait To Be Dead”

FINNEAS is een fenomeen over heel de wereld. Hoe dat komt, is eigenlijk niet onverstaanbaar, want veel populaire artiesten zoals Selena Gomez, Justin Bieber en Demi Lovato komen de laatste tijd snel op de deur kloppen van de 23-jarige Amerikaanse producer en co-writer. Voor de rest kan je hem ook goed kennen als ‘de broer van’, want FINNEAS staat mee achter het roer van het grote succes van zijn zus Billie Eilish. De twee zijn dan ook onafscheidelijk op het podium en doen op muzikaal vlak bijna alles samen. Zo kunnen we binnenkort nog meer muziek verwachten van het Amerikaanse tieneridool nadat we deze zomer al “my future” kregen te horen. Gelukkig zet Finneas zijn gedachten niet alleen uit in de muziek van zijn zus, maar heeft hij ook een soloproject dat ondertussen ook al wel wat bekendheid heeft gekweekt.

Met “Can’t Wait To Be Dead” krijgen we opnieuw een ontroerende en gevoelige FINNEAS te horen zoals op zijn vorige single “What They’ll Say About Us”, maar toch voelt het compleet anders aan. Waar we de vorige keer nog een elegante piano en enkele indrukwekkende vocale uithalen op een presenteerbladje kregen, krijgen we nu een voller geheel waarbij het statement van de single nog beter naar buiten komt dan bij zijn voorganger. Dit komt vooral door de magnifieke opbouw in het midden van het nummer dat ons kennis laat maken met een soort alter ego van de jonge Amerikaan. De verzameling van de drums, de rockende gitaar, de volgroeide stem en het zwevende melodietje doen ons zelfs denken aan het hoogtepunt binnen de carrière van Chris Martin’s band Coldplay. We zijn fan van de nieuwe van FINNEAS en hopen op nog enkele van zo’n prachtige nummers in aanloop naar zijn debuutalbum dat momenteel nog geen officiële releasedatum heeft.

FINNEAS zou normaal gezien in het voorprogramma staan van zijn zus in het Sportpaleis, maar er is nog geen nieuwe datum op de show geplakt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS - "Where the Poison Is"

‘STOP THE COUNT’, ‘I WON THIS ELECTION’, ‘FRAUD’ … Donald J. Trump overspoelde Twitter de afgelopen dagen nóg meer dan anders. Binnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS - "What They'll Say About Us"

Wie FINNEAS zegt, zegt Billie Eilish. Broer en zus zijn onafscheidelijk op het podium en doen op muzikaal vlak dan ook alles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish - "my future"

Vijf jaar geleden uploadde Billie Eilish “Ocean Eyes” op haar SoundCloudpagina. De rest is geschiedenis. Momenteel staat de 18-jarige zangeres aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.