Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Uma & Lucy Lu – “Bring Me The Mountain”

De multi-culturele achtergrond van Uma inspireerde de muzikante om muzikaal nieuwe oorden op te zoeken en dat deed ze dit jaar voor het eerst op haar ep Bel li. De zangeres schept met haar muziek diepte aan de emotionele gelaagdheid van o.a. liefde, gemis en zelfreflectie wat zich vertaald in wondermooie nummers. Voor haar nieuwe singles wist ze haar zielsverwante en levenspartner Lucy Lu (o.a. bassist van Nilüfer Yanya) te charmeren om samen aan een nummer te werken.

“Bring Me The Mountain” ontstond tijdens de lockdown onder de avondzon van Barcelona, waar beide artiesten zich terugtrokken en aan nummers werkten. De kracht van hun eerste gezamenlijke nummer ligt in de melodie en sfeerschepping, die ronduit subliem en vertederend is. Er hangt een sluier van spanning en fragiliteit in de lucht, die “Bring Me The Mountain” nog een extra dimensie geeft en door de stijgende intensiteit van de drums helemaal binnenkomt. Uma en Lucy Lu hebben elkaar gezocht en gevonden.

Facebook (Uma) / Instagram (Uma) / Lucy Lu (Facebook) / Instagram (Lucy Lu)

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief