banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Spa” (feat. Sofi Tukker)

Icona Pop is een Zweedse muziekact die zich wellicht nog steeds in je langetermijngeheugen bevindt, aangezien hun grootste (en enige) hit dateert van 2013. Dankzij “I Love It” wisten de vrouwen van Icona Pop samen met Charli XCX snel aan populariteit te winnen , maar gelijkaardige successen bleven sindsdien uit. Hoge toppen als “I Love It” wist Sofi Tukker nooit te scheren, maar met bijvoorbeeld “Best Friend” en “Purple Hat” wist het duo ook wel wat aandacht naar zich toe te trekken. Beiden duo’s brachten eerder dit jaar al verschillende nummers uit, dus allicht zit er van zowel Icona Pop als Sofi Tukker een album aan te komen. Perfecte timing voor een samenwerking.

Op “Spa” gaat het goed vooruit aangezien het nummer meteen met een lekkere Sofi Tukker-beat begint. Al snel neemt Icona Pop het over en nog wat later worden beide werelden gecombineerd. De twee duo’s zijn enorm goed op elkaar ingespeeld, waardoor “Spa” heel natuurlijk tot stand komt. ‘I’m down in the club’ klinkt het en wat later ‘I wanna feel the sweat’. Als je de samenwerking goed luid zet en opgaat in de muziek, zal je het zweet wel voelen. Zet je ‘purple hat’ maar op en dans erop los, because you’ll love it!

Icona Pop: Facebook / Instagram / Twitter

Sofi Tukker: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer op onze Spotify.

805 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofi Tukker & John Summit - "Sun Came Up"

Nu de vakantie voorbij is en scholen weer zijn begonnen, hunkeren we allemaal naar de vakantie, ook al was die anders dan…
Nieuwe singles

Nieuwe single Icona Pop & VIZE - "Off Of My Mind"

‘I don’t care, I love it’, met die wijze woorden veroverde Icona Pop in 2012 de radiogolven. Tot op heden is “I…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (24 mei - 30 mei)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.