Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Spa” (feat. Sofi Tukker)

Icona Pop is een Zweedse muziekact die zich wellicht nog steeds in je langetermijngeheugen bevindt, aangezien hun grootste (en enige) hit dateert van 2013. Dankzij “I Love It” wisten de vrouwen van Icona Pop samen met Charli XCX snel aan populariteit te winnen , maar gelijkaardige successen bleven sindsdien uit. Hoge toppen als “I Love It” wist Sofi Tukker nooit te scheren, maar met bijvoorbeeld “Best Friend” en “Purple Hat” wist het duo ook wel wat aandacht naar zich toe te trekken. Beiden duo’s brachten eerder dit jaar al verschillende nummers uit, dus allicht zit er van zowel Icona Pop als Sofi Tukker een album aan te komen. Perfecte timing voor een samenwerking.

Op “Spa” gaat het goed vooruit aangezien het nummer meteen met een lekkere Sofi Tukker-beat begint. Al snel neemt Icona Pop het over en nog wat later worden beide werelden gecombineerd. De twee duo’s zijn enorm goed op elkaar ingespeeld, waardoor “Spa” heel natuurlijk tot stand komt. ‘I’m down in the club’ klinkt het en wat later ‘I wanna feel the sweat’. Als je de samenwerking goed luid zet en opgaat in de muziek, zal je het zweet wel voelen. Zet je ‘purple hat’ maar op en dans erop los, because you’ll love it!

Icona Pop: Facebook / Instagram / Twitter

Sofi Tukker: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer op onze Spotify.

1122 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop - "Where Do We Go From Here"

Icona Pop kondigde onlangs hun tweede album aan, dat tien jaar na hun debuutalbum verschijnt. Hebben de twee zo lang zitten broeden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop & Yaeger - "Shit We Do For Love"

Als je bekend geraakt door een hit, is het moeilijk om daarna die piek te evenaren. Dat gebeurde ook bij Icona Pop,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.